System Test Specialist

Makin leverer innovative maskinstyringsløsninger til bygge- og anlægsbranchen og en digitalisering af infrastrukturprojekter.
 

Høj kvalitet og stabilitet er væsentlige årsager til Makins succes og dette skal fastholdes. Vi søger nu endnu en profil, som skal indgå i den helt centrale sprint-udviklingsproces, hvor software-leverancer testes på systemet inden det frigives til markedet. Her sættes brugeren i centrum og med dette udgangspunkt testes der i alle afkroge for at sikre en stærk oplevelse af kvalitet og stabilitet for brugerne.
 

Funktionsbeskrivelse

Testeren skal udarbejde og følge strukturerede og ensartede procedurer for test som gennemføres før hver release. Dette sker i tæt samarbejde med det resterende Makin-team. Når software-udviklingsteamet demonstrerer og overleverer nye versioner af software, vil testeren deltage i overleveringen og allerede der afklare, hvad der må testes.
 

Fokus er systemtest af Makin’ 3D-applikationen og Makin’ Cloud i en bred forstand før releases og på den aktuelle hardware både på kontoret og på maskine. Målet er meget høj stabilitet og kvalitet, men det er samtidig et mål at bibeholde den agilitet og de hyppige opdateringer som Makin er kendt for.


Lidt om hvad indhold kan være:

  • Tæt samarbejdspartner til softwareudviklere og produktspecialister

  • Ud fra acceptkriterier udarbejde testplan

  • Specifikation, planlægning, eksekvering af og dokumentation af test

  • Bidrage til at genskabe indrapporterede software-bugs i supportsager, så de kan afhjælpes af software-udviklerne

  • Udvikling af testmetoder og testdesign i samarbejde med softwareudviklere og Makin-teamet


Profilen

En meget struktureret person, der med en positiv og konstruktiv tilgang sætter en ære i at finde fejl eller uhensigtsmæssigheder. Det kan kræve lidt af en Sherlock Holmes-profil, hvor mange tråde samles for at skabe den perfekte cocktail for fejl, og profilen skal kunne begejstres over at løse sådanne opgaver. Gerne erfaring fra lignende funktioner med test af brugerflade og regressionstest generelt. Gode engelskkundskaber i skrift og tale.

Om Makin

Baseret på solid og mangeårig erfaring fra branchen blev Makin etableret i 2018 og har hurtigt udviklet sig fra en start-up-virksomhed til en scale-up-virksomhed med forhandlere i Norge, Sverige, Danmark og Holland. I de kommende år forventer vi at udvide vores forhandlernet yderligere i Europa.

Makins centrale værdier er baseret på erfaring, kundefokus, innovation og kvalitet. Vi stræber efter at tilbyde et uformelt men professionelt arbejdsmiljø med fokus på trivsel og samarbejde.

 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, kan du kontakte Ruben Hensen på telefon 2868 4830.

 

Ansøgningsfrist: 21. januar 2022 eller indtil den rette kandidat er fundet.

Send din ansøgning til Jobindex. Klik her.